Joola Carbon X Pro – vrhunski reket za stolni tenis

 • Reket Joola Carbon X Pro 1
 • Reket Joola Carbon X Pro 2
 • Reket Joola Carbon X Pro 3
 • Reket Joola Carbon X Pro 4
 • Reket Joola Carbon X Pro 5

Joola Carbon X Pro – vrhunski reket za stolni tenis

79,90 (s PDV-om)

SKU: JO54206

Vrhunski reket za stolni tenis JOOLA Carbon X Pro

U segmentu gotovih reketa za stolni tenis, novi JOOLA Carbon X Pro jedna je od najkvalitetnijih alternativa. Drvo se sastoji od sedam slojeva (pet furnira i dva karbonska sloja), što generira relativno veliku osnovnu brzinu i iznimno visoku dinamiku.

Integrirani slojevi karbonskih vlakana ne samo da donose veću snagu, već i cijelom reketu daju bolju stabilnost, što omogućuje konstantno i preciznije igranje.

Uz drvo, Carbon X Pro se sastoji od dvije Micron gume. Naravno, odobrene od strane ITTF-a, što znači da se reket može koristiti i u službenim mečevima.

To čini reket Joola Carbon X Pro ozbiljnom opcijom za redovite igrače stolnog tenisa.

Vrlo visoke performanse:

 • Brzina – 120
 • Spin: – 116
 • Kontrola: 106

Težina reketa:  gr.

Novorazvijene gume Joola Micron

Svestrani natjecateljski reket za stolni tenis JOOLA Carbon X Pro s gumama JOOLA MICRON odobrenim od ITTF-a namijenjen je igračima koji su savladali gotovo cijelu osnovnu tehniku. Nevjerojatno stisnuta guma JOOLA MICRON pruža ekstreman spin u napadačkoj igri. Ovaj visokokvalitetni proizvod pokazuje svoje prednosti osobito kod igranja top spina. Posebna spužva ugrađena u ručku apsorbira vibracije i omogućuje veću kontrolu pri vraćanju loptice.

 

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Joola Carbon X Pro – vrhunski reket za stolni tenis

Joola Carbon X Pro nudi izuzene performanse:

 • Brzina – 120
 • Spin: – 116
 • Kontrola: 106

Težina reketa:  gr.

Ugljična tkanina integrirana u drvo osigurava neusporedivu dinamiku i dosljedno visoke performanse reketa. Micron gume odobrene od strane ITTF-a su na apsolutno vrhunskoj razini i jamče udarce s maksimalnim spinom i brzinom.

Podignite svoju igru na sljedeću razinu s JOOLA Carbon X Pro.

O brandu JOOLA

Njemački brand JOOLA vuče korijene iz metode spajanja tvrtki i imena gradova, koja je bila popularna 1950-ih. Prvi stolovi za stolni tenis izgrađeni su 1952. godine kao dio sportskog odjela robne kuće JOOss u LAndauu.

JOOLA je usmjerena prema vrhunskom sportu

JOOLA se neprestano oslanja na sport visokih performansi kao osnovu za razvoj proizvoda u svim rasponima cijena. Logično, JOOLA posebno podržava natjecateljski sport u stolnom tenisu. Tako brand JOOLA stoji uz bok zvijezdama, pomaže talentima da grade karijeru, sponzorira vodeće europske klubove, podupire njemačke i mnoge strane nacionalne stolnoteniske udruge.

Rezultat svih ovih napora je tim vrhunskih igrača, stručnjaka za materijale, nacionalnih trenera i master klubova koji igraju i treniraju s JOOLA proizvodima i svoja iskustva prenose na JOOLA.

Jörg Roßkopf, njemački “gospodin stolni tenis” povezan je s JOOLOM od početka svoje karijere.

Kompletna ponuda: Sve za stolni tenis

Teško da postoji bilo koja druga marka za stolni tenis koja nudi tako široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za stolni tenis kao što je JOOLA.

JOOLA natjecateljski stolovi u potpunosti se proizvode u vlastitoj tvornici u Siebeldingenu, od gornjeg sloja do baze. Središnji dio je moderna, potpuno automatizirana linija za bojanje s mogućim kapacitetom do 30 stolova na sat. Na ovim vrhunskim stolovima će se vjerojatno igrati mnoga natjecanja u Europi.

Pored vrhunskih stolova za stolni tenis, JOOLA nudi i širok izbor opreme za stolni tenis: reketi, lopte, drva, gume za natjecateljske sportove itd. Sve navedene proizvode razvijaju, dovode do konačne serijske proizvodnje i testiraju isključivo interni stručnjaci.

JOOLA je prva tvrtka koja je razvila odjeću posebno pogodnu za stolni tenis uz pomoć vrhunskih njemačkih i stranih igrača. Razne vrste stolnoteniske odjeće proizvodi nekoliko tvornica tekstila u zemlji i inozemstvu, a prodaju se isključivo sa zaštitnim znakom JOOLA.

Više informacija o brandu JOOLA možete saznati klikom na link.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.