Košarkaška lopta Conti B7000 Pro veličina 6

  • Košarkaška lopta Conti

Košarkaška lopta Conti B7000 Pro veličina 6

479,00kn (63,57 €) (s PDV-om)

SKU: GS0005-6
  • Top kvalitetna košarkaška lopta s 16 panelnim dizajnom
  • FIBA approved
  • Veličina: 6
  • materijal: umjetna koža

Raspoloživost: na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Košarkaška lopta Conti

Košarkaška lopta Conti B7000 Pro. Karakteristike:

Sastav: umjetna koža

Veličina: 6

O tvrtki Conti

Tvrtka je osnovana 1947. godine na Tajvanu. Od samog početka Conti je specijaliziran za proizvodnju proizvoda od gume i lopti.

Na početku je tvrtka započela s dnevnim kapacitetom od 2000 lopti, a proizvodni kapacitet postupno se povećavao. Istodobno se stvara partnerstvo s japanskom tvrtkom IRUMA RUBBER CO., koja ima veliko znanje o tehnici izrade lopti dugo više od pola stoljeća. Na taj način Conti povećava kapaacitet proizvodnje i brzinu izrade lopti.

Tehnologija laminiranja lopti

Vrlo bzro Conti započinje s proizvodnjom laminiranih lopti. Početni dveni kapacitet iznosio je 300 lopti. Uskoro nakon toga otvoren je prvi pogon za automatsku proizvodnju laminiranih lopti.

Odvajanje nogometnog i košarkaškog segmenta

U sljedećim godinama odvojeni su nogometni i košarkaški segment poslovanja.

Intenzivno se radi na razvoju i postavljanju opreme za novi istraživački i razvojni centar

Nova tvornica

Godine 1993. otvorena je nova tvornica u Guangzhouu u Kini pod nazivom CONTI TAI YOUNG SPORTING GOODS CO., LTD. s kapitalom od 3.500.000 USD; ima površinu od 15.000 četvornih metara i proizvodnu kapu. od 10.000-12.000 kom / dan.

Lopta za odbojku

Vrhunska odbojkaška lopta (VL-5) dobila je odobrenje Kineske odbojkaške federacije i ima pravo na upotrebu u kineskoj muškoj i ženskoj ekipnoj igri.

Proizvode se višebojne zelene / žute / bijele lopte od kože i PU lopte (VC-5).

Certifikat ISO 9002

Conti je ISO 9002 certificiran u siječnju 2001. godine. Contijev postupak kontrole kvalitete i proizvodnje je učinkovitiji i dosljedniji.

Košarkaška lopta sa 16 panela

Patentirana je košarkaška lopta s 16 panela i upisana je u američkom i europskom uredu za patente. Odobrena je od strane FIBA-e kao službena lopta za igru.

Danas 6 od 14 FIBA-inih odobrenih košarkaških lopti isporučuje Conti.

Odbojkaška i nogometna lopta

Nova patentirana odbojkaška lopta (serija 7000) dobila je odobrenje Njemačkog odbojkaškog saveza kao prva klasa – DVV-1.

Nogometne lopte Conti odobrile su CTFA (Kineski nogometni savez Kineza) i dodijelile ih službenoj lopti za igre na državnom natjecanju na Tajvanu.

Više o tvrtki Conti možete pogledati ovdje.

Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.