Lopta za mali nogomet Select Master | FIFA Basic

SALE
-15%
  • Futsal lopta Select Master

Lopta za mali nogomet Select Master | FIFA Basic

46,90 (s PDV-om)

SKU: 0761353

Select futsal lopta Master grain s novim dizajnom za poboljšanu vidljivost i bržu reakciju igrača.

Jedna od  najpopularnijih lopti za utakmicu i trening izrađena od visokokvalitetnog PU materijala. Grain PU površina za optimalan kontakt s loptom i kontrolu iste.

FIFA Basic Certifikat.

Ručno šivana.

Veličina: 4

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Lopta za mali nogomet Select Master grain | FIFA Basic

Lopta za mali nogomet Select Master grain | FIFA Basic

Boja: žuto-bijela

Veličina: 62 – 64 cm.

Težina: 400-440 gr.

Club Futsal lopte imaju smanjen i pouzdan odskok prema službenim pravilima Futsala, što ih čini jednostavnim za kontrolu.

Dizajn

Selectov identitet odražava se klasičnom bijelom bojom kao baznom bojom, dok su snažne i vidljive boje dodane dizajnu kako bi se stvorio dinamičan i suvremen izraz. Novi dizajn s obojenim rubovima povećava vidljivost lopte igračima, vratarima i gledateljima. U razvojnom procesu koristile su se vrijedne povratne informacije od profesionalnih igrača lige i trenera, te je testirana na treninzima s profesionalnim vratarima kako bi se provjerila vidljivost lopte u zraku.

Originalna konstrukcija od 32 panela

Svaka malonogometna lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

Select lopta za mali nogomet je ručno šivana

FUTSAL SUPER je ručno ušivena. 32 ploče su ušivene zajedno pomoću 630 dvostrukih šavova i 60 ugaonih šavova i zatvorene su (posebno za SELECT) s dvostrukim čvorom. Lopta na ovaj način traje puno dulje.

Vanjski sloj

Vanjski sloj lopte izrađen je od sintetičke kože u poliuretanu (PU). Površina ovog materijala može biti ili “sjajna”, “zrnata” ili “uzorak” i sastoji se od puno PU vlakana. U kombinaciji to daje snažnu površinu s dosljednom mekoćom.

Select standardi kvalitete najviši su u industriji, čak i viši od FIFA-inih kada su u pitanju najbolje lopte. Također, tvrtka Select nudi najbolja jamstva u industriji. Trogodišnje jamstvo za šavove i oblik za Select lopte Pro serije i dvogodišnje jamstvo na Select lopte Club Series.

Više o tvrki Select pogledajte ovdje. 

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.