Mrežica Joola WX Aluminium – Indoor/Outdoor

  • 11191_JOOLA_WX-Aluminium_01_web
  • 11193_Netz_WX-Aluminium_02_web
  • 11193_Netz_WX-Aluminium_03_web

Mrežica Joola WX Aluminium – Indoor/Outdoor

59,90 (s PDV-om)

SKU: JO11191

Mrežica Joola WX Aluminium – Indoor/Outdoor

Mreža za stolni tenis može se pričvrstiti za nekoliko sekundi zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji

Aluminijski set i mreža od ojačane pamučne pređe otporne na vremenske uvjete

Uključuje mikro vijak za podešavanje visine s integriranom blokadom šipke mreže

Može se koristiti na unutarnjim i vanjskim stolovima za stolni tenis

Duljina mreže: 183 cm / Visina mreže: 15,25 cm

Komplet mreža u skladu je sa standardima EN 14468-2 C za sportove u slobodno vrijeme​

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Mrežica Joola WX Aluminium – Indoor/Outdoor

Mrežica Joola WX Aluminium – Indoor/Outdoor. Karakteristike:

JOOLA mrežica Pro Tournament

Znanje stečeno godinama u proizvodnji opreme za stolni tenis osnova je za izradu mreže za stolni tenis JOOLA WX Aluminium.

JOOLA WX aluminijska mreža za stolni tenis izrađena je od posebno robusnog anodiziranog aluminija otpornog na vremenske uvjete i stoga je prikladna za upotrebu na unutarnjim i vanjskim stolovima za stolni tenis. Stabilnost u zatvorenom prostoru u kombinaciji s izdržljivošću na otvorenom čini ovu mrežu za stolni tenis svestranom. Interakcija vrlo laganih aluminijskih okova i ojačane pamučne pređe jedinstvena je u ovoj mreži. Mrežica za stolni tenis može se pričvrstiti za nekoliko sekundi zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji.

Koja je propisana visina mrežice?

Mreža za stolni tenis trenutno je visoka 15,25 cm. Nije uvijek bilo tako. U prvim međunarodnim stolnoteniskim pravilima mreža je bila veća. S neto visinom od 17,549 cm. Međutim, to je kasnije promijenjeno na sadašnju neto visinu, vjerojatno zato što su razmjene udaraca pre dugo trajale.

O brandu JOOLA

Njemački brand JOOLA vuče korijene iz metode spajanja tvrtki i imena gradova, koja je bila popularna 1950-ih. Prvi stolovi za stolni tenis izgrađeni su 1952. godine kao dio sportskog odjela robne kuće JOOss u LAndauu.

JOOLA je usmjerena prema vrhunskom sportu

JOOLA se neprestano oslanja na sport visokih performansi kao osnovu za razvoj proizvoda u svim rasponima cijena. Logično, JOOLA posebno podržava natjecateljski sport u stolnom tenisu. Tako brand JOOLA stoji uz bok zvijezdama, pomaže talentima da grade karijeru, sponzorira vodeće europske klubove, podupire njemačke i mnoge strane nacionalne stolnoteniske udruge.

Rezultat svih ovih napora je tim vrhunskih igrača, stručnjaka za materijale, nacionalnih trenera i master klubova koji igraju i treniraju s JOOLA proizvodima i svoja iskustva prenose na JOOLA.

Jörg Roßkopf, njemački “gospodin stolni tenis” povezan je s JOOLOM od početka svoje karijere.

Kompletna ponuda: Sve za stolni tenis

Teško da postoji bilo koja druga marka za stolni tenis koja nudi tako široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za stolni tenis kao što je JOOLA.

JOOLA natjecateljski stolovi u potpunosti se proizvode u vlastitoj tvornici u Siebeldingenu, od gornjeg sloja do baze. Središnji dio je moderna, potpuno automatizirana linija za bojanje s mogućim kapacitetom do 30 stolova na sat. Na ovim vrhunskim stolovima će se vjerojatno igrati mnoga natjecanja u Europi.

Pored vrhunskih stolova za stolni tenis, JOOLA nudi i širok izbor opreme za stolni tenis: reketi, lopte, drva, gume za natjecateljske sportove itd. Sve navedene proizvode razvijaju, dovode do konačne serijske proizvodnje i testiraju isključivo interni stručnjaci.

JOOLA je prva tvrtka koja je razvila odjeću posebno pogodnu za stolni tenis uz pomoć vrhunskih njemačkih i stranih igrača. Razne vrste stolnoteniske odjeće proizvodi nekoliko tvornica tekstila u zemlji i inozemstvu, a prodaju se isključivo sa zaštitnim znakom JOOLA.

Više informacija o proizvodu možete saznati klikom na link.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.