Nogometna lopta Select cijena: Stratos 5

SALE
-20%
  • Nogometna lopta Select cijena
  • XMPiCilJk37w

Nogometna lopta Select cijena: Stratos 5

20,00 (s PDV-om)

SKU: 0761327

Nogometna lopta Select cijena: predstavljamo Statos 5

Vrhunska trening lopta. Odlična cijena.

Veličina: 5

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Nogometna lopta Select cijena: Stratos 5

Nogometna lopta Select – odlična cijena. Stratos 5

Veličina: 5

Boja: bijelo-zelena.

Nogometna lopta Select cijena – dizajn

Selectov identitet odražava se klasičnom bijelom bojom kao baznom bojom, dok su snažne i vidljive boje dodane dizajnu kako bi se stvorio dinamičan i suvremen izraz. Novi dizajn s obojenim rubovima povećava vidljivost lopte igračima, vratarima i gledateljima. U razvojnom procesu koristile su se vrijedne povratne informacije od profesionalnih igrača lige i trenera, te je testirana na treninzima s profesionalnim vratarima kako bi se provjerila vidljivost lopte u zraku.

Prva nogometna lopta Select

Davne 1948. godine Eigil Nielsen je stvorio prvu SELECT nogometnu loptu. 1951. Eigil Nielsen sklopio je ugovor s Danskim nogometnim savezom o opskrbi nogometnih lopti na utakmicama nacionalne nogometne reprezentacije. Kao nešto potpuno novo, SELECT nogometna lopta nije imala šavove s vanjske strane. To je značilo da je lopta puno bolje zadržala svoj okrugli oblik i da konac nije predstavljao smetnju pri udaranju ili kretanju. Poboljšanje je bio radikalni novi izum.

Originalna konstrukcija od 32 panela

Lopta iz SELECT-a temelji se na revoluciji iz 1962., kada je osnivač tvrtke, Eigil Nielsen, izumio loptu napravljenu od 32 ploče. Njegova želja bila je stvoriti najpouzdaniju loptu s najizdašnijim, ravnim letom i odskokom ni previsokim ni prenisko.

Do tad bilo je nemoguće napraviti savršeno okruglu loptu sa samo 18 panela, što je bila standardna konstrukcija lopte u prošlosti. S 32 panela – 20 heksagona i 12 pentagona – SELECT je uspio stvoriti najokrugliju loptu ikad viđenu do tad.

Više o tvrki Select pogledajte ovdje. 

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.