Odbojkaška lopta Mikasa VS170W

SALE
-13%
  • lopta-za-odbojku-mikasa-VS170W-Y-BL_2-500×500

Odbojkaška lopta Mikasa VS170W

34,99 (263,63 kn) (s PDV-om)

SKU: VS170W

Lopta za odbojku Mikasa VS170W posebno je razvijen model lopte koji ima za ulogu približiti i upoznati odbojku kao sport djeci najranije dobi.

Lopta je namijenjena za najmlađe uzraste čak i za vrtićku dob djece od 4 – 5 godina pa na više.

Vrlo mekana površina EVA PRO tehnologija, njena umanjena težina i veličina su odlučujući faktori da s jedne strane, lopta leti sporije, a s druge strane potpuno se eliminira strah kod djece od bolnih i crvenih podlaktica koje bi uzrokavale lopte neprimjerene za tu dob.

To znači da je uspjeh u učenju djece mnogo brži, sigurniji i opušteniji jer su performanse lopti predodređene za tu dob.

Mikasa VS170W jedini je model lopte za tu dob kojeg je potvrdila i svjetska odbojkaška federacija FIVB pa tako taj model nosi oznaku FIVB INSPECTED.

Kod nas je Mikasa VS170W službena lopta Hrvatskog odbojkaškog saveza za MINI ODBOJKU.

 

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

FIVB INSPECTED

  • Jedinstven dizajn sa 18 panela
  • Sa spužvastom opnom – EVA PRO tehnologija
  • Smanjena težina i veličina
  • Težina: 160 – 180 g
  • Opseg: 64,5 – 66,5  cm
  • Veličina: 5
  • Hrvatski Odbojkaški savez – MINI ODBOJKA službena lopta

 

Težina 1 kg
Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.