Odbojkaška lopta Mikasa VS170W

  • Odbojkaška lopta Mikasa VS170W

Odbojkaška lopta Mikasa VS170W

259,00kn (s PDV-om)

SKU: VS170W

Lopta za odbojku Mikasa VS170W posebno je razvijen model lopte koji ima za ulogu približiti i upoznati odbojku kao sport djeci najranije dobi.

Lopta je namijenjena za najmlađe uzraste čak i za vrtićku dob djece od 4 – 5 godina pa na više.

Vrlo mekana površina EVA PRO tehnologija, njena umanjena težina i veličina su odlučujući faktori da s jedne strane, lopta leti sporije, a s druge strane potpuno se eliminira strah kod djece od bolnih i crvenih podlaktica koje bi uzrokavale lopte neprimjerene za tu dob.

To znači da je uspjeh u učenju djece mnogo brži, sigurniji i opušteniji jer su performanse lopti predodređene za tu dob.

Mikasa VS170W jedini je model lopte za tu dob kojeg je potvrdila i svjetska odbojkaška federacija FIVB pa tako taj model nosi oznaku FIVB INSPECTED.

Kod nas je Mikasa VS170W službena lopta Hrvatskog odbojkaškog saveza za MINI ODBOJKU.

 

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Podijeli sadržaj:Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

FIVB INSPECTED

  • Jedinstven dizajn sa 18 panela
  • Sa spužvastom opnom – EVA PRO tehnologija
  • Smanjena težina i veličina
  • Težina: 160 – 180 g
  • Opseg: 64,5 – 66,5  cm
  • Veličina: 5
  • Hrvatski Odbojkaški savez – MINI ODBOJKA službena lopta

 

Brand

Veličina lopte

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1