Sredstvo za čišćenje stola za stolni tenis Joola Table Cleaner

  • 84010-tablecleaner-2020

Sredstvo za čišćenje stola za stolni tenis Joola Table Cleaner

11,90 (s PDV-om)

SKU: JO84010

Sredstvo za čišćenje stola JOOLA Table Cleaner

Tekućina za čišćenje stolova za stolni tenis.

Redovita upotreba produžuje trajnost vašeg stola.

Sprej 500 ml.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Sredstvo za čišćenje stola za stolni tenis Joola Table Cleaner

Sredstvo za čišćenje stola za stolni tenis Joola Table Cleaner. Karakteristike:

Upute za njegu stolova za stolni tenis

  1. Iznad svega, poštujte propis “Zaštita od vlage!” Vaš stol će tada ostati u savršenom stanju dulje.
  2. Čišćenje: Ravnomjerno poprskajte površinu za igru ​​JOOLA sredstvom za čišćenje stolova, a zatim osušite čistom krpom. Vosak, uobičajena sredstva za čišćenje i sl. su štetni!
  3. Velike temperaturne fluktuacije ili nepravilno skladištenje mogu uzrokovati deformaciju ploče stolnoteniskog stola. Zatim jednostavno stavite obje polovice stola (površine za igru ​​jedna nasuprot druge) na okvir baze i malo ih izvažite. Nakon dan-dva ploča se ponovno ispravi.
  4. Prilikom rastavljanja stola, provjerite je li gornji dio postavljen ravno na pod ili postavljen ravno uza zid (opet, površine za igru ​​licem u lice).
  5. Nikad ne koristite plastičnu foliju kao pokrivač! Pospješuje stvaranje kondenzacije, koja uništava površinu ploče. Preporučujemo ceradu ili sličan materijal koji propušta zrak. Idealne su originalne Joola navlake za stolove za stolni tenis.

O brandu JOOLA

Njemački brand JOOLA vuče korijene iz metode spajanja tvrtki i imena gradova, koja je bila popularna 1950-ih. Prvi stolovi za stolni tenis izgrađeni su 1952. godine kao dio sportskog odjela robne kuće JOOss u LAndauu.

JOOLA je usmjerena prema vrhunskom sportu

JOOLA se neprestano oslanja na sport visokih performansi kao osnovu za razvoj proizvoda u svim rasponima cijena. Logično, JOOLA posebno podržava natjecateljski sport u stolnom tenisu. Tako brand JOOLA stoji uz bok zvijezdama, pomaže talentima da grade karijeru, sponzorira vodeće europske klubove, podupire njemačke i mnoge strane nacionalne stolnoteniske udruge.

Rezultat svih ovih napora je tim vrhunskih igrača, stručnjaka za materijale, nacionalnih trenera i master klubova koji igraju i treniraju s JOOLA proizvodima i svoja iskustva prenose na JOOLA.

Jörg Roßkopf, njemački “gospodin stolni tenis” povezan je s JOOLOM od početka svoje karijere.

Kompletna ponuda: Sve za stolni tenis

Teško da postoji bilo koja druga marka za stolni tenis koja nudi tako široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za stolni tenis kao što je JOOLA.

JOOLA natjecateljski stolovi u potpunosti se proizvode u vlastitoj tvornici u Siebeldingenu, od gornjeg sloja do baze. Središnji dio je moderna, potpuno automatizirana linija za bojanje s mogućim kapacitetom do 30 stolova na sat. Na ovim vrhunskim stolovima će se vjerojatno igrati mnoga natjecanja u Europi.

Pored vrhunskih stolova za stolni tenis, JOOLA nudi i širok izbor opreme za stolni tenis: reketi, lopte, drva, gume za natjecateljske sportove itd. Sve navedene proizvode razvijaju, dovode do konačne serijske proizvodnje i testiraju isključivo interni stručnjaci.

JOOLA je prva tvrtka koja je razvila odjeću posebno pogodnu za stolni tenis uz pomoć vrhunskih njemačkih i stranih igrača. Razne vrste stolnoteniske odjeće proizvodi nekoliko tvornica tekstila u zemlji i inozemstvu, a prodaju se isključivo sa zaštitnim znakom JOOLA.

Više informacija o proizvodu možete saznati klikom na link.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.