Štitnici za odbojku za laktove Nine | bijeli

  • Štitnici za odbojku za laktove_bijeli_1
  • Štitnici za odbojku za laktove_bijeli_2

Štitnici za odbojku za laktove Nine | bijeli

22,90 (s PDV-om)

SKU: NS18312

Odbojkaški štitnici za laktove Ninesquared | bijeli | dostupne veličine S/M – XL

Ninesquaredovi štitnici za laktove dizajnirani su da pruže iznimne performanse na terenu.

Dostupni u klasičnoj bijeloj ili crnoj boji, ovi štitnici za laktove nude vrhunsku amortizaciju i pouzdanu zaštitu za laktove tijekom najintenzivnijih utakmica.

Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ultra su elastične i visoko kompresijske, osiguravajući čvrsto i udobno prianjanje koje ne ograničava kretanje.

Lagane i prozračne, osiguravaju udobnost tijekom treninga ili natjecanja.

Svaki paket sadrži dva Ninesquared štitnika za laktove, nudeći cjelovito rješenje za oba lakta.

Obriši
Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Štitnici za odbojku za laktove Ninesquared

Štitnici za odbojku za laktove Ninesquared | bijeli | dostupne veličine od S/M do XL.

Zašto mi trebaju štitnici za laktove u odbojci?

Kako biste spriječili modrice od padova ili sudara, tu su podstavljeni ili posebno ojačani jastučići za laktove koji apsorbiraju udarce. Uz zaštitnu podstavu, odbojkaški jastučići za laktove obično također imaju izvrsna svojstva za povećanje kompresije. Za zglobove lakta koji su već pod opterećenjem i za dodatnu prevenciju ozljeda, tu su oslonci za laktove bez zaštitnih podstava koji poboljšavaju cirkulaciju krvi i pružaju toplinu i potporu osjetljivom zglobu.

Štitnici za odbojku

Na našoj web stranici flink.hr pronaći ćete sve vrste štitnika za odbojku za žene, muškarce, juniore i djecu. Uostalom, želimo da mladi još dugo uživaju u odbojci, sa zdravim i bezbolnim laktovima.

Više informacija o Ninesquared proizvodima pogledajte na stranici proizvođača.

Težina 1 kg
Brand

Odaberi veličinu

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.