Mrežica brza montaža za stolni tenis Donic Team Clip on

SALE
-17%
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn_Size
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn_Image_3
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn_Image_2
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn_Image_1
  • 808302_Netzgarnitur_TeamClipOn_Verpackung

Mrežica brza montaža za stolni tenis Donic Team Clip on

24,89 (187,53 kn) (s PDV-om)

SKU: 808302

Popularna Schildkröt mrežica za stolni tenis Team Clip On ističe se svojim nepobjedivim omjerom cijene i kvalitete.

Praktično pričvršćivanje potisnom stezaljkom omogućuje brzu montažu i demontažu bez vijaka. Jednostavno otvorite stezaljku i gurnite je na stol. Dodatni gumeni umetci, kao i vrlo čvrsta opruga mehanizma stezaljke osiguravaju čvrsto držanje bez klizanja.

Robusna metalna konstrukcija, sklopivi stupovi za malu transportnu dimenziju.

Mrežica je izrađena od najlona, ​​robusna i otporna na vremenske utjecaje i može se napinjati pomoću ušivene vrpce.

Kompletna mrežica postavljena je u praktičnoj torbi za nošenje s patentnim zatvaračem i ručkom. Može se brzo i jednostavno sastaviti i rastaviti, što je čini idealnim suputnikom za javne stolove za stolni tenis bez mrežice.

Maksimalna debljina stola je 3,5 cm.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Mrežica brza montaža za stolni tenis Donic Team Clip on

Mrežica brza montaža za stolni tenis, karakteristike:

Popularni komplet mrežice za stolni tenis Team Clip On iz Schildkröta impresionira zanimljivim omjerom cijene i kvalitete. Praktično pričvršćivanje kopčom (slično tzv. stezaljci za ljepilo) omogućuje brzu montažu i demontažu bez vijaka. Jednostavno otvorite kopču i gurnite je na ploču.

Dodatni gumeni umetci kao i prilično zategnuta opruga mehanizma kopče osiguravaju čvrsto i neklizajuće prianjanje. Robusna metalna konstrukcija, sklopivi stupovi za malu transportnu veličinu. Mreža je izrađena od najlona, ​​robusna i otporna na vremenske uvjete i može se zategnuti užetom s navojem. Kompletan set mreže dolazi u praktičnoj torbi za nošenje s patentnim zatvaračem i ručkom za nošenje. Može se brzo i jednostavno sastaviti i rastaviti, što je čini idealnim suputnikom za javne stolove za stolni tenis bez mreže. Maksimalna debljina panela je 3,5 cm.

Donic uživa izvanrednu reputaciju u cijelom svijetu u segmentu stolnoteniskog natjecanja i oprema brojnih poznatih vrhunskih igrača. Tradicionalna njemačka marka Schildkröt etablirana je na tržištu više od 100 godina i smatra se izumiteljem loptice za stolni tenis. Danas je Donic-Schildkröt neprikosnoveni tržišni lider u području rekreacijskog stolnog tenisa u srednjoj Europi.

Više informacija o mrežici Donic Team Clip on možete pogledati na web stranici proizvođača.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.