Set pikado strelica Karella XT-6 | 3 komada | 21 gr.

  • Set strelica Karella XT-6 21g_1
  • Set strelica Karella XT-6 21g_2
  • Set strelica Karella XT-6 21g_3
  • Set strelica Karella XT-6 21g_4
  • Set strelica Karella XT-6 21g_5

Set pikado strelica Karella XT-6 | 3 komada | 21 gr.

18,95 (s PDV-om)

SKU: KA828606

Set pikado strelica Karella XT kombinira dizajn i kvalitetu s nenadmašnom cijenom

Strelice XT-6  će privlačiti pogled na pikado ploči!

Crno presvučena, ravna cijev XT-6 strelica ukrašena je klasičnim Karella bojama s crvenim utorima za rukohvat. Savršeno uravnotežena strelica savršeno leži u ruci i impresionira svojim prvoklasnim letnim karakteristikama.

U kombinaciji s odgovarajućom bojom i crnom Karella XT osovinom strelice XT-6 nisu samo apsolutni vizualni hit, već i prvoklasno pomagalu u igri.

Set je upakiran u prekrasno blister pakiranje uključujući i držač za strelice. Karella XT serija – idealna za rekreativce i hobi igrače pikada.

Pakiranje sadrži 3 strelice Karella XT-6.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Set pikado strelica Karella XT-6 | 3 komada | 21 gram

Set pikado strelica Karella XT-6 | 3 komada | 21 gram

Elektronski pikado Karella

Početkom 90-ih godina asortimanu je pridodan asortiman pikada. Tada nitko nije znao da će se ovaj sport jednog dana razviti u popularan sport i da će milijuni gledatelja s oduševljenjem pratiti svjetska prvenstva. I ovdje je WINSPORT vrlo rano lansirao vlastiti brend KARELLA i sada je izgradio veliku, uspješnu prodajnu mrežu diljem Europe. U 2019. došlo je do proboja na području profesionalnog pikada. Kroz suradnju s profesionalnim igračima iz Karella tima, usavršili smo proizvodnju pikado strelica koje su se za nas proizvodile u Engleskoj.

Uz naš uspješan brend Karella, WINSPORT ima službenu veleprodaju vodećeg svjetskog tržišta WINMAU iz Engleske. Sva nacionalna, međunarodna prvenstva i PDC svjetska prvenstva održavaju se isključivo na pikado pločama Winmau. WINSPORT, zajedno s Winmauom, podržava brojne pikado saveze i vrhunske igrače diljem Europe.

Gdje kupiti pikado kaninet Karella: automatski brojač i mnoge varijante igre

Elektronska pikado ploča sadrži ugrađeno računalo koje omogućuje mnoge različite varijante igre. To znači da ploča za pikado prepoznaje dotična pravila i uvijek izračunava točan rezultat. To je zgodno za vas kao igrača: više se ne morate brojati, ali možete pratiti svoj rezultat i potpuno se koncentrirati na svoje sljedeće bacanje. Vrhunski modeli među e-pikado pločama nude do 150 vrsta igre za do 16 igrača u isto vrijeme, kao i 5 varijanti treninga.

Set pikado strelica i razlika između ploča s dvije rupe i s tri rupe

Elektronska pikado ploča ili soft dart ima male rupe na površini u koje se strelice mogu zabiti. Kada su u pitanju pikado ploče, razlikuju se ploče s dvije i tri rupice. To znači da su polja za dvostruke i trostruke bodove široki 2 odnosno 3 rupe. Na turnirima se koriste samo ploče s dvije rupe. Posebno je praktičan takozvani ormar za pikado. Poznat i kao kabinet za pikado. Ima vrata ormarića s držačima za strelice. Nakon igranja električni pikado se može jednostavno zatvoriti.

Pikado aparat: deseci varijanti igre za neograničenu zabavu

Pikado aparat je atrakcija za svako područje za slobodno vrijeme. Mogu igrati svi, od igrača koji tek počinju do profesionalaca. Precizni sport zahtijeva koncentraciju i precizno bacanje kada ciljate tzv. Bika („bull“ ili sredina ploče) ili trojku na pikado ploči. Različite igre pikada osiguravaju dugotrajnu zabavu. Ovisno o varijanti igre, morate pogoditi sredinu ploče, trostruke ili dvostruke bodove da postignete rezultat i pobijedite.

Najbolju opremu za pikado možete kupiti ovdje u web trgovini www.flink.hr

Više informacija o Karella proizvodima možete vidjeti na web stranici proizvođača.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.