Reket za stolni tenis Butterfly Junior

SALE
-11%
  • Butterfly Junior 1
  • 02
  • 03
  • 04

Reket za stolni tenis Butterfly Junior

22,43 (169,00 kn) (s PDV-om)

SKU: BF85001

Butterfly Junior dječji reket premium branda po prihvatljivoj cijeni

Butterfly Junior je reket za stolni tenis za područje hobija. Reket je opremljen manjom ručkom i tako nudi dobre uvjete za zabavu i igre bez da je prevelik i pretežak za djecu.
Ovaj reket nije pogodan za učenje profesionalnih udarnih tehnika, ali nudi dobra svojstva za otkrivanje zabave igranja.

Raspoloživost: na zalihi

Sve proizvode naručene do 14 sati obično još isti dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom.

Nakon toga paketna dostava pošiljke, u pravilu, isporučuje za 1-2 radna dana. O točnom danu i vremenu dostave će Vas obavijestiti dostavna služba.
Ako proizvod koji ste kupili ne ispunjava Vaša očekivanja možete ga vratiti u roku od 30 dana, bez navođenja razloga. Obrazac za jednostrani raskid ugovora se nalazi u Općim uvjetima poslovanja.
Proizvod dostavite na: Flink d.o.o., Kneza Porina 89, 10410 Velika Gorica.
Nakon što zaprimimo proizvod i pod uvjetom da isti nije oštećen ili korišten, vratit ćemo Vam novac najkasnije u roku od 7 dana.
Povrat novca ćemo izvršiti na isti način na koji je uplaćen. Ako je plaćanje bilo pouzećem, povrat novca ćemo izvršiti na tekući račun.

Reket za stolni tenis Butterfly Junior

Zašto je dječji reket za stolni tenis Butterfly Junior pravi put za prve korake u stolnom tenisu?

Dječji reketi poput Butterfly Junior prilagođeni su svojim svojstvima potrebama djece – manjeg drške i manje težine. Oni su sukladno tome vrlo pogodni za učenje prvih tehnika.

Međutim, ako igrač dosegne određenu dob i razinu igre, konfiguracije više ne odgovaraju zahtjevima igre i naprednim tehnikama.

Više informacija o tome kako odabrati reket za stolni tenis pročitajte na našem blogu.

Butterfly – uspjeh ima svoje ime

  1. prosinca 1950. godine u gradiću Yanai City / Japan, Hikosuke Tamasu osnovao je Tamasu Co., Ltd. Ovo je bio početak jedinstvene korporativne karijere.

Osnivač tvrtke Tamasu u svoje je vrijeme bio poznati japanski igrač stolnoga tenisa. Kad je prije više od pola stoljeća ispunio svoj životni san i svoj hobi pretvorio u svoju profesiju, nije ni slutio da će Butterfly učiniti vodećom svjetskom markom stolnoga tenisa.

Podržavamo jedinstvenost svakog igrača

U Butterflyu čvrsto vjerujemo da je svaki igrač drugačiji i želimo ponuditi svima priliku da optimalno podrže svoj stil igranja. Hikosuke Tamasu definirao je filozofiju naše tvrtke na sljedeći način: „Svaki je igrač drugačiji. Svatko ima osobne snage i slabosti. Našom diferenciranom ponudom materijala za različite sustave igara želio sam osigurati da svatko od početka može naglasiti svoju individualnost ”

Vlastiti istraživački centar

Od 1983. Butterfly ima svoj vlastiti centar za obuku i istraživanje u Tokiju. Tamo visokokvalificirani znanstvenici rade zajedno s igračima i trenerima svjetske klase kako bi unaprijedili tehnički razvoj gume i drva za rekete. Stoga ne čudi da više od polovice sudionika svjetskih i europskih prvenstava već dugi niz godina preferira gumene i rekete s logom leptira (engleski Butterfly).

U travnju 2006. otvoren je Centar tehnike Butterfly u Tokorazawi. Ovdje se istraživački rad može izvoditi u najmodernijim uvjetima, naše obloge i spužve mogu se prilagoditi zahtjevima tržišta ili predstaviti inovacije.

U ožujku 2013. godine na istom mjestu izgrađen je BUTTERFLY TEC. U novom i modernom istraživačkom i razvojnom centru preko 20 kemičara, inženjera i znanstvenika materijala radi sa svim svojim znanjem i strašću na inovacijama.

Otvoreni prema svijetu

Gospodin Tamasu bio je uvjeren da stolni tenis održava mladost i kondiciju. Dodao je: “Stolni tenis pravi je životni sport, tako da potiče cjeloživotni sport, a također je idealan i za starije ljude.” Ovo uvjerenje “živimo” danas i pronosimo ga u svijet. Butterfly

Podrška i suradnja s igračima

Timo Boll i Tomokazu Harimoto samo su dva najpoznatija igrača koji su se zajednički probili, od mladih do superzvijezda. Tim profesionalnih trenera neprestano radi na otkrivanju i razvoju nadarenijih igrača.

Sve što je povezano sa stolnim tenisom

Gume i drva za rekete zasigurno su naša glavna kompetencija. Ali nudimo i široku paletu visokokvalitetne opreme u svim ostalim područjima stolnog tenisa, poput tekstila, stolova ili drugih dodataka.

Oblikovanje budućnosti

Želimo i dalje aktivno sudjelovati u dizajnu stolnog tenisa u budućnosti. To uključuje sponzorstvo i suradnju s udrugama, klubovima i igračima u cilju širenja stolnog tenisa i pružanja igračima optimalnog razvoja i prilika za igru.

Više informacija o brandu Butterfly možete naći ako kliknete na link.

Težina 1 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.